Bemutatkozunk

A Debreceni Nyelviskola Kft. 2002-ben alakult, szakmai vezetésének és tanári gárdájának évtizedes szervezési és tanítási tapasztalataira alapozva.
A piaci igényeknek megfelelően angol nyelvtanfolyamokat indítottunk először, ezt követték a német tanfolyamok. Nyelvtanfolyami kínálatunkat különféle intenzitású kurzusokkal bővítettük – a hosszú (4 hónapos) esti szemeszterkurzusok mellett megjelentek a délelőtti tanfolyamok, az intenzív, fél-intenzív kurzusok is. Nyelvi palettánk több kis nyelvvel bővült: hirdetünk orosz, finn, olasz és holland tanfolyamokat is.
A lakossági nyelvtanfolyamok mellett évről évre nő céges megrendeléseink száma is, az általános nyelvi tanfolyamok mellett szaknyelvi kurzusokat is oktatunk (üzleti nyelv, turizmus, logisztika, egészségügy, kereskedelem, mezőgazdasági, műszaki)
Az irodai forgalom (és munka!) növekedésével 2006 januárjában új helyre költöztünk, Bethlen utcai irodánkban egy helyen található a szervező iroda, az ügyfélszolgálat, a könyvtár és tantermeink többsége.
Működésünk során mindig nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre, mind a kurzusszervezés, mind a tanítás során. Oktatóink minden esetben diplomával rendelkező gyakorlott nyelvtanárok, akik célnyelvi interjú és próbatanítás után kapnak megbízást a tanfolyamok megtartására. Kizárólag minőségi tananyagokból tanítunk.
Nyelviskolánk akkreditált intézmény, angol és német nyelvi képzési programunk felsőfokig, olasz és francia nyelvi programunk középfokig akkreditált, logisztika szaknyelvi programunk szintén (B2 modul).
2006 ősze óta a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének Minősített Nyelviskolájaként működünk.
2008-tól nyelviskolánk nyelvvizsgaközpont lett, a British Council szerződött partnereként IELTS nyelvvizsgákat szervezünk, az ELTE ITK Origo Vizsgarendszer bejelentett vizsgahelye lettünk.
Az oktatás minősége tehát kiemelten fontos számunkra. A kiváló tanárok, minőségi tananyagok mellett igyekszünk az iskola technikai felszereltéségét is folyamatosan fejleszteni. Az alapfelszerelésnek számító CD-lejátszós magnók, számítógépek mellett több interaktív táblával, projektorral is rendelkezik nyelviskolánk.