Regisztrálás:

A regisztráláshoz személyes adatok (név, lánykori név, telefonszám, e-mail cím, adószám) szükségesek. A regisztráláskor megadott felhasználónevét és jelszavát tanácsos felírnia, mert a tanfolyamra való jelentkezés után is szükség lesz majd rá.

Regisztráció / belépés itt!

Teendők és tudnivalók a jelentkezéssel kapcsolatban:

Ha kapott visszaigazolást arról, hogy részt vehet a programban, a belépést (felhasználónév és a jelszó beírását) követően válassza ki a megfelelő nyelvet/nyelvtanfolyamot a képzéskereső segítségével a következő módon:

1. A képzéskereső legfelső szűrő mezői közül a jobb oldali mezőbe másolja be az alábbi képzőkódot: K0264

2. A megye szűrőnél válassza ki a megfelelő megyét és kistérséget.

3. Kattintson a keres gombra, majd megjelenik a képzések listája.

4. Válassza ki a kívánt tanfolyamot a listából, a lista elején található négyzetbe klikkelve. A tanfolyammal kapcsolatos bővebb információkért kattintson az oldal alján található részletek gombra.

5. Ha úgy gondolja, hogy ez lenne a megfelelő tanfolyam, akkor kattintson a lap alján található jelentkezem gombra.

6. Ezt követően információt kap a rendszertől, hogy sikerült-e a nyelvtanfolyamra jelentkezni. Amennyiben betelt a tanfolyam, kérjük, hívjon minket elérhetőségeinken (06-52- 537-357, 06-30-6-537-357), hogy fel tudjuk írni Önt várólistánkra. Hiszen ha valaki lejelentkezik a képzésről az utolsó pillanatban, rögtön fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot a tanfolyam elindulása előtt.

7. A jelentkezés beérkezését követően a nyelvtanfolyam indulása előtt két héttel megkeressük telefonon vagy e-mailben, hisz érvényesítenünk kell jelentkezését, melyhez néhány személyes adatra, többek között az adószámára lesz szükségünk.

8. Néhány nappal a kurzus indulása előtt tájékoztatót tartunk az egyes csoportoknak, amikor aláírják a felnőttképzési, valamint a támogatási szerződést, s befizetik az önrészt.